Ervaringen

 • Fleur

  De kaartlegging kwam op het juiste moment op mijn pad. De getrokken kaarten kwamen met een uitgebreide uitleg binnen in mijn inbox. Een kippenvel moment met tranen, omdat dit precies vertelde waar ik sta en waar mijn blokkade zit. Ik voel me geïnspireerd en gemotiveerd om stappen te zetten om de koers van mijn hart te volgen.

  Fleur
 • Ina

  De kaarten gaven me hele waardevolle inzichten en hielpen mij de weg te vinden in de juiste richting. Het was helder en duidelijk. Aanvullende kaarten gaven waardevolle diepgang of uitleg op de al getrokken kaarten. Kristel hielp mij met de juiste intentie om bij mezelf te blijven en vooral naar mijn hart te luisteren met compassie voor mezelf. Ik kijk terug op een waardevol cadeau.

  Ina
 • Ik ben een aantal keer bij Kristel geweest voor coaching. We hebben een keer een tijdslijn uitgezet, waardoor ik overzicht kreeg in het geen mij bezig hield betreft een bepaald onderwerp. Enkele weken later, toen ik aan een situatie dacht, waar ik normaliter een naar gevoel bij kreeg, merkte ik nu, dat de ‘pijn’ er af was! Ik kan nu van een afstand naar deze situatie kijken in plaats van weer het nare gevoel te krijgen.

  Ook hebben we twee maal een opstelling gedaan van een situatie. Handig om eens van een afstandje te kijken, naar iets waar je zelf in zit. Je kunt er dan anders (objectiever) naar kijken. Door vragen van Kristel werd ik op een andere manier bewust van dingen.

  Kristel vind ik een prettig persoon. Ze is rustig en straalt kalmte uit.

  Kristel geeft geen oordeel over je of situatie. Ze zal je alleen helpen bewustwording te creëren en eventueel tools te bieden.

  Marije
 • Marloes

  Als iemand mij vroeg hoe het ging, was mijn eerste reactie vaak; moe en druk. Waardoor ik vaak dacht, is dit het nou? Maakt mij dit gelukkig? Met deze vraag begon ik bij Kristel aan de tafelopstelling. Door de vragen van Kristel kwam ik er gaan der weg achter dat het niet ligt aan mijn werk, maar dat er veel meer speelt wat uit mijn jeugd komt en met de manier hoe ik druk op mij zelf leg. Dit vergt nog wel de nodige energie om hier mee aan de slag te gaan. Voor nu heb ik al veel inzichten gekregen in mijzelf. Hoe? Door de open, vriendelijke houding van Kristel en de vragen die ze stelt voel ik mij direct op mijn gemak. Zonder iets in te vullen, zonder enig oordeel benaderd ze mij, wat maakt dat je sneller tot de kern komt. Als ik er aan toe ben, ga ik zeker verder dit proces aan bij Kristel.

  Marloes
 • Jessica

  Kort geleden heb ik bij Bersama coaching een loopbaan opstelling gedaan. Wat mooi om te ontdekken dat wanneer je afgaat op je intuïtie, dit zoveel inzichten geeft! Afgaan op mijn intuïtie was voor mij, een persoon die veel in haar hoofd zit, nog wel lastig. Maar met de juiste begeleiding van Kristel, lukte dit steeds een beetje meer. Ik kan een tafelopstelling bij Bersama coaching zeer aanraden! Het heeft mij veel inzichten gegeven en ik vond de coaching van Kristel vanuit haar rustige, vriendelijke en warme basishouding erg prettig!

  Bedankt Kristel.

  Jessica
 • Anne

  Ik had een vraag met betrekking tot het zoeken en vinden van een andere baan. Ik kreeg een ander inzicht in de situatie maar ook naar mijn eigen beleving. Kristel stelde de juiste vragen om mij te laten na denken over hoe de dingen zijn, hoe ik ze zie, hoe het eruit zou kunnen zien en wat ik graag zou willen zien. Ik liep op een gegeven moment vast en Kristel gaf aan dat ik uit mijn hoofd moest gaan en naar mijn gevoel. Hierdoor kreeg ik een hele nieuwe ingeving! Ik weet nu wat waarbij hoort, welke gevoel daarbij zit een hoe ik die kan laten daar waar het bij hoort. Ik weet nu zeker, ik ga voor een andere baan!

  Anne
 • Bas

  Door een opstelling te doen bij Bersama Coaching werd mij duidelijk waar ik mijn focus op moet gaan richten en maakte inzichtelijk waar ik echt gelukkig van word en de keuze kan maken om hier voor te gaan. Vervolgens wist Kristel dit inzicht met goede vragen verder uit te diepen en creëren we hierdoor nieuwe kansen.

  Bas
 • Een kaart reading mogen ontvangen die me op een positieve manier flink wakker geschud heeft. Een hele fijne uitleg van Kristel en ruimte voor digitaal een vraag stellen. Ik ben blij met de eerlijke en oprechte manier waarop zij de legging doet. Geen maatschappelijk verantwoord antwoord (wat je helaas ook tegen komt) maar betrouwbaar en veilig zonder te kwetsen.

  Heel blij mee, nogmaals dank je wel Kristel

  Nelleke
 • Wat heb ik een mooie inzichten van Kristel mogen ontvangen. Hier kan ik echt mee verder. Ik was helemaal verbaasd dat alle kaarten gewoon klopten. En zo blij met deze reading. Ik ben nu helemaal ontspannen.

  Daarnaast vind ik Kristel een heel fijn mens. Ze is rustig en legt alles op een fijne manier uit. Als je vragen hebt over je leven waar je staat. Of gewoon andere vragen die hier betrekking op hebben dan is Kristel die aangewezen persoon. Wij gaan elkaar zeker in de toekomst nog eens treffen.

  Marlies
 • Jessica

  Heel erg bedankt voor de kaartlegging! Je weet mij elke keer te raken, ook op deze (digitale) manier.

  Jessica
 • Het is allemaal erg toepasselijk en klopt. Het is bijna eng hoe het klopt. Ik zal het de komende dagen nog een paar keer lezen

  Glynnis

Wil je direct een afspraak maken?