Gratis mini Luisterkind afstemming

 

Ik luister, zodat jij je kind beter begrijpt.

Luisterkind voor (hoogsensitieve) kinderen.

Als ouder kennen we allemaal de uitdagingen van het ouderschap. Soms is het lastig om je kind te begrijpen omdat communicatie nog niet mogelijk is. Of lijkt je kind ergens een andere mening over te hebben wat leidt tot frustratie en conflict. Misschien heb je te maken met gedragsproblemen waar je met je handen in het haar van zit.

Als je kind ook nog eens hoogsensitief is, brengt dat nog een aantal extra uitdagingen met zich mee:

 • Hoogsensitieve kinderen ervaren emoties intenser, wat vraagt om meer geduld en inlevingsvermogen om hen te helpen hun gevoelens te reguleren en te uiten.
 • Ze raken sneller overprikkeld omdat ze meer in zich opnemen en ervaren, waardoor je als ouder continu zoekt naar een juiste balans.
 • Deze kinderen hebben vaak meer tijd nodig om gebeurtenissen, informatie en emoties te verwerken, wat jou als ouder vraagt om extra tijd en geduld.
 • Veel kinderen worden overweldigd door hun omgeving. Als ouder ben je hun gids om hen goed voor te bereiden op interacties en intense situaties
 • Hoogsensitieve kinderen kunnen gevoeliger zijn voor fysieke ongemakken en gezondheidsproblemen. Ouders moeten vaak extra aandacht besteden aan voeding, slaap en lichamelijk welzijn.

 

 

Voor een ouder van een HSP-kind zijn er andere aandachtspunten belangrijk tijdens de opvoeding. Kinderen kunnen anders reageren of het moeilijk vinden zich te uiten, waardoor je als ouder tegen een muur kunt aanlopen. Je hebt van alles geprobeerd om te helpen, maar het lijkt niet te werken. En net wanneer je denkt dat jullie in rustiger vaarwater verkeren, dient zich de volgende uitdaging aan.

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind zich goed voelt. Want pas als je kind gelukkig is, voel jij je als ouder ook goed. Misschien heb je al van alles geprobeerd om je kind te helpen, maar niets lijkt te lukken. Dan is het misschien tijd voor een Luisterkind afstemming.

 
 

Wat is een Luisterkind afstemming?

Een Luisterkind afstemming is een unieke methode waarbij ik op afstand contact leg met jouw kind. Door me af te stemmen op de energie en het onderbewustzijn, kunnen we samen de antwoorden vinden op de vragen en zorgen die je bezighouden.

Afstemmen is in feite een natuurlijke vaardigheid die we allemaal dagelijks gebruiken, vaak zonder dat we ons er bewust van zijn. Bij een Luisterkind afstemming doen we dit bewust en gericht, waardoor we toegang krijgen tot diepere lagen van bewustzijn. Dit helpt om blokkades te identificeren en op te lossen, en biedt nieuwe inzichten en perspectieven.

Tijdens een Luisterkind afstemming ga ik in gesprek met het onderbewuste van het kind. Een Luisterkind afstemming maakt zichtbaar wat er werkelijk speelt bij jouw kind. Door deze bewustwording krijg je de tools in handen om met vertrouwen en helderheid verder te gaan. Of je nu zoekt naar antwoorden op specifieke vragen of gewoon beter wilt begrijpen wat er in je kind omgaat, een Luisterkind afstemming kan je helpen om dieper inzicht en praktische oplossingen te vinden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die je kunt stellen tijdens een Luisterkind afstemming:

 • Je kind is verdrietig, maar kan niet vertellen wat er aan de hand is. Hoe kun je helpen?
 • Er is veel ruzie bij de kinderen in het gezin. Waar komt dit vandaan?
 • Je kind wordt snel overweldigd door de wereld. Hoe kun je hem/haar hierin begeleiden?
 • Je kind slaapt slecht. Waar komt dit vandaan?
 • Je kind is snel in paniek. Wat is hier de reden van?
 • Je kind is futloos en heeft weinig energie. Wat kan er aan de hand zijn?
 • Je kind heeft last van driftbuien. Wat kun je doen?
 • Je kind eet slecht. Wat kun je doen?
 • Je kind is heel aanhankelijk aan één ouder. Hoe kan dit?
 • Je kind is hoogsensitief. Hoe kun je hier beter mee omgaan?
 • Je kind wil niet naar school. Wat is er aan de hand?
 • Je kind is nog niet zindelijk. Hoe kan dit en hoe kun je haar helpen?
 • Je krijgt geen contact met je kind. Hoe kom je weer in verbinding?
 • Je kunt niets goed doen bij je kind. Wat moet je doen?
 • Je twijfelt of de oppas, het kinderdagverblijf of de school de juiste plek voor je kind is. Hoe kun je hiermee omgaan?

Dit is nog maar een fractie van de vragen die je zou kunnen stellen tijdens een Luisterkind afstemming. In principe kun je alle vragen stellen en alle uitdagingen bespreken waarover je meer duidelijkheid wilt.

 
 

Wat kun je verwachten?

Tijdens een afstemming ontvang je inzichten en antwoorden. Vaak weet je van binnen al de antwoorden op je vragen, maar het kan moeilijk zijn om hier bewust bij te komen. Voor kinderen kan het lastig zijn om emoties en gevoelens te uiten. Tijdens de afstemming help ik deze naar boven te halen en concreet te maken, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

De informatie die naar voren komt tijdens een afstemming biedt vaak direct bruikbare handvatten. Doordat ik in gesprek ga met het kind, zijn het de antwoorden van het kind zelf die naar voren komen. Hierdoor kun je als ouder meteen stappen ondernemen om je kind beter te ondersteunen.

Soms kan het voorkomen dat jouw kind andere zaken als belangrijker ervaart dan de vragen die je hebt ingediend. In die gevallen geef ik eerst aandacht aan wat voor het kind op dat moment de hoogste prioriteit heeft. Dit zorgt ervoor dat de afstemming optimaal aansluit bij de behoeften van je kind.

 

 
 

Voordelen van een Luisterkind afstemming:

 • Je begrijpt beter wat je kind echt voelt en nodig heeft, met inzichten en adviezen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je kind.
 • Je kind hoeft zijn/haar verhaal niet aan een onbekende te vertellen, wat extra prikkels, spanning en energie bespaart.
 • Geen afspraken en reistijd nodig, omdat de afstemming op afstand plaatsvindt. Je kind hoeft niet naar een praktijk te komen om iets uit te leggen.
 • Tijdens een afstemming is er geen tijdsdruk om binnen een bepaalde tijd je verhaal te vertellen.
 • Geen onderbreking voor je kind, omdat alles in de energie gebeurt, waardoor je kind gewoon kan doorgaan met spelen, naar school gaan, slapen, sporten, etc.
 • Holistische benadering, waarbij ik kijk naar het geheel van emoties, gedachten en energieën, voor een volledig beeld.
 

Hoe werkt een Luisterkind afstemming?

Je kunt een Luisterkind afstemming aanvragen via de knop hieronder. Het contact verloopt vervolgens via e-mail. Je stelt je vraag(en) en vult deze aan met alle informatie die jij belangrijk vindt om te delen. Hoe meer informatie ik heb, hoe dieper ik kan ingaan tijdens de afstemming.

Voor de afstemming heb ik een aantal gegevens nodig:

 • Volledige naam
 • Geboortedatum
 • Recentie foto

Nadat ik alle gegevens heb ontvangen, hoef je niets meer te doen. Binnen 2 weken na ontvangst van alle gegevens en betaling, ontvang je het verslag van de afstemming in je mailbox.

De investering voor een Luisterkind afstemming bedraagt €85,-.

 

 

Geef je gevoelige kind de rust en duidelijkheid die het verdient. Kies vandaag nog voor een Luisterkind afstemming en kom weer in verbinding met je kind.

 

Denk je na het lezen: "Ik kan zelf wel een Luisterkind afstemming gebruiken, omdat ik vragen heb over mijn eigen patronen en uitdagingen"? Dat kan! Alles wat je zojuist hebt gelezen, geldt ook voor volwassenen. De Luisterkind methode is er voor iedereen die vragen heeft en naar antwoorden zoekt. Wil je zelf een afstemming aanvragen of twijfel je nog? Reageer via de knop hieronder en ontdek of een afstemming een helpende hand kan zijn voor jou op dit moment.