Ontvang direct inzicht en duidelijkheid in jouw situatie.

Blokkades worden helder en krijg nieuwe inzichten. Je wordt geïnspireerd, waardoor je weer vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Sprint

Je weet van jezelf dat er iets moet veranderen.

Je hebt al zo lang aangemodderd. Er verandert niets. Als je zo doorgaat, wordt het alleen maar erger.

Je weet in grote lijnen waarom het op dit moment niet goed met je gaat.

Je weet dat bepaalde thema’s de aandacht vragen, zoals je hoogsensitiviteit, relatie, gezin, familie, werk, omgeving, het verleden, enz.

Je merkt dat je hoogsensitiviteit ook invloed heeft.

Je kunt het moeilijk loslaten.

Je bent gevoeliger voor de kleinste dingen.

Je lijkt continu overprikkeld, waardoor je weinig tot niets meer kunt verdragen.

 

Maar waar begin je dan?

 

Als je hoogsensitief bent, voel je intuïtief vaak heel goed aan dat er iets moet veranderen. Alleen zijn er die gedachten die je weer aan het twijfelen brengen.

De sprint kan jou meer inzicht geven in je situatie.

Het is een snelle en effectieve manier om meer overzicht te krijgen in het probleem waar jij tegenaan loopt.

Enkele voorbeelden waarvoor je de sprint kunt gebruiken:

  • Je weet dat je hoogsensitief bent en je wilt hier geen last meer van hebben. Je wilt juist de positieve kanten van je sensitiviteit ervaren.

  • Je merkt dat je vaak vastzit in je gedachten en overweldigd wordt door de chaos in je hoofd. Hierdoor raak je het overzicht kwijt.

  • Het maken van keuzes is een uitdaging voor je omdat je moeite hebt om de juiste richting te bepalen. Je bent bang om de verkeerde keuze te maken.

  • Op het gebied van werk voel je je onzeker en verward over welke stappen je moet nemen om vooruitgang te boeken.

  • Je verlangt naar een betere band met je familie, vrienden, collega's en anderen. En zoekt naar een manier hoe je dit kunt aanpakken.

  • Je vraagt je af waarom er voortdurend onrust heerst in je gezin en zoekt naar manieren om meer rust te krijgen. Maar hoe pak je dat aan?

 

Tijdens de sprint ga je aan de slag met een tafelopstelling.

Wat houdt het precies in:

Tijdens een opstelling plaats je poppetjes en/of voorwerpen op tafel. Deze staan symbool voor belangrijke dingen in jouw leven, zoals mensen, situaties en gevoelens. Door ze neer te zetten en te verplaatsen, ontstaat er inzicht in de door jou gekozen situatie.

 Je ziet de verborgen dynamieken en patronen die je tegenhouden. Waardoor je helderheid krijgt en nieuwe ideeën over hoe je ermee om kunt gaan.

Een opstelling geeft snel inzicht en resultaat op de door jou gekozen vraag, hierdoor kun je makkelijker een volgende stap zetten.

Naast de tafelopstelling denk ik met je mee over hoe jij meteen een eerste stap kunt zetten richting de verandering die je graag wilt.

Mijn doel is om jou te helpen meer inzicht te krijgen in het thema waar jij op vastloopt, zowel in je persoonlijke als professionele leven.

D.m.v. de sprint kunnen we de echte oorzaken en verbindingen aanpakken, zodat je duurzame verandering kunt creëren.

 

Ben jij klaar voor een sprint?

Maak hier gelijk een afspraak.