Kaartreading

Soms loop je tegen situaties aan of wil je meer richting in je leven. Wanneer dat gebeurt dan kan een kaartreading je verder helpen. Je ontvangt altijd de juiste kaarten die op dat moment voor jou bedoeld zijn.

Je kunt vragen stellen zoals:

 • Hoe krijg ik meer balans?
 • Hoe krijg ik meer richting in het leven?
 • Vragen met betrekking tot je werk?
 • Welke actie kan ik nu ondernemen?
 • Andere algemene vragen.

Eigenlijk kun je elke vraag stellen waar je een antwoord op wilt hebben. Ik ben helder wetend en helder voelend. Ik gebruik mijn intuïtie en vraag hulp aan mijn engelen en gidsen. Dit samen maakt dat ik de kaarten voor jou kan ‘vertalen’ naar wat ze jou te vertellen hebben.

Hoe werkt het?

Je vult het formulier hieronder in.

Je stelt een vraag waar je helderheid over wilt hebben. Hoe duidelijker jij je vraag formuleert, hoe duidelijker je antwoord van de kaarten is.

3 kaarten reading

De kaartreading is voor 3 kaarten:

 • de situatie
 • wat houd je tegen?
 • wat zou je kunnen helpen?

Tarief 3 kaarten: €37 (incl. btw)

Ik schud en leg de kaarten voor jouw persoonlijke uitkomst. Deze krijg je opgestuurd in een video. Op deze manier kun je hem altijd nog eens terug kijken waar en wanneer je wilt. En je mag me naderhand ook altijd nog vragen stellen als die er zijn.

Uitgebreid

Voor meer verdieping van je vraag of vragen kies je een uitgebreide kaartreading. Deze reading duurt 60 minuten. Dit kan bij Bersama coaching in Assen of online.

Tarief: €69 (incl. btw)

Kaartreading aanvragen

Hoeveel kaarten
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

Wat anderen zeggen over de kaartreading:

 • Fleur

  De kaartlegging kwam op het juiste moment op mijn pad. De getrokken kaarten kwamen met een uitgebreide uitleg binnen in mijn inbox. Een kippenvel moment met tranen, omdat dit precies vertelde waar ik sta en waar mijn blokkade zit. Ik voel me geïnspireerd en gemotiveerd om stappen te zetten om de koers van mijn hart te volgen.

  Fleur
 • Ina

  De kaarten gaven me hele waardevolle inzichten en hielpen mij de weg te vinden in de juiste richting. Het was helder en duidelijk. Aanvullende kaarten gaven waardevolle diepgang of uitleg op de al getrokken kaarten. Kristel hielp mij met de juiste intentie om bij mezelf te blijven en vooral naar mijn hart te luisteren met compassie voor mezelf. Ik kijk terug op een waardevol cadeau.

  Ina
 • Een kaart reading mogen ontvangen die me op een positieve manier flink wakker geschud heeft. Een hele fijne uitleg van Kristel en ruimte voor digitaal een vraag stellen. Ik ben blij met de eerlijke en oprechte manier waarop zij de legging doet. Geen maatschappelijk verantwoord antwoord (wat je helaas ook tegen komt) maar betrouwbaar en veilig zonder te kwetsen.

  Heel blij mee, nogmaals dank je wel Kristel

  Nelleke
 • Wat heb ik een mooie inzichten van Kristel mogen ontvangen. Hier kan ik echt mee verder. Ik was helemaal verbaasd dat alle kaarten gewoon klopten. En zo blij met deze reading. Ik ben nu helemaal ontspannen.

  Daarnaast vind ik Kristel een heel fijn mens. Ze is rustig en legt alles op een fijne manier uit. Als je vragen hebt over je leven waar je staat. Of gewoon andere vragen die hier betrekking op hebben dan is Kristel die aangewezen persoon. Wij gaan elkaar zeker in de toekomst nog eens treffen.

  Marlies
 • Jessica

  Heel erg bedankt voor de kaartlegging! Je weet mij elke keer te raken, ook op deze (digitale) manier.

  Jessica
 • Het is allemaal erg toepasselijk en klopt. Het is bijna eng hoe het klopt. Ik zal het de komende dagen nog een paar keer lezen

  Glynnis