Spiritualiteit

Spiritualiteit is nooit bewust een onderdeel geweest in mijn leven. Maar de keren dat het op mijn pad kwam, was ik vaak gelijk geïnteresseerd en wilde ik er alles over weten. En zo is het steeds heel ‘toevallig’ op mijn pad gekomen. Door bepaalde mensen, situaties, cursussen en trainingen. Ik heb nooit de intentie gehad om spirituele dingen te doen, maar onbewust koos ik toch datgene waar spiritualiteit in verweven zat.

Op het moment dat ik koos om echt te leven vanuit mijn eigen kern, toen was er geen ontkomen aan. Spiritualiteit is een onderdeel van mij. Ik weet dat er meer is dan wat je met je ogen kunt zien. Dat we een ziel hebben en dat alles energie is. Alles is een.

Na jaren van persoonlijke en spirituele ontwikkeling weet ik inmiddels dat ik helder wetend en helder voelend ben. Samen met mijn HSP-kenmerken en mijn intuïtie gebruik ik dit in mijn werk als coach.

Mijn ervaringen en kennis gebruik ik, zodat ik jou kan ondersteunen om in je spirituele kracht te komen. Je komt dichter bij jezelf en dichter bij je intuïtie. Je herinnert je weer wie jij in essentie bent.

Ik geef licht door, zodat jij kan stralen.