Landingspagina template - Bersama coaching

Coaching

Je bent van harte welkom voor coaching. In een 1 op 1 coaching gesprek krijg je meer helderheid en inzichten over de vragen waar je tegen aanloopt.

Mijn doel is om je te ondersteunen zodat je weer in je kracht kunt gaan staan. Je leert wat jij nodig hebt om weer jezelf te kunnen zijn. Je wordt zelfverzekerd, kunt grenzen stellen, je maakt de keuzes waar jij je goed bij voelt. Dit geeft je vrijheid om te leven vanuit je hart en te zijn wie werkelijk bent.

Ik geloof dat iedereen zelf alle antwoorden en oplossingen in zich heeft. Soms lukt het niet altijd alleen en dan ben ik je luisterend oor en ondersteun je waar jij dat wilt.

Wat kun je van mij verwachten?

We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dan krijg je de gelegenheid om mij te vertellen waarvoor je komt en kijken we of ik iets voor je kan betekenen.

Een coachsessie duurt ongeveer een uur. Ik begeleid en leer je de tools die jij nodig hebt om je vragen beter te begrijpen. De duur van het aantal sessies hangt af van de behoefte en is altijd maatwerk.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.
Lees meer