Bedankt voor je aanvraag. Heb je nog 1 minuutje voor het volgende?

Het is gelukt! De komende dagen ontvang jij de 10 tips in je mailbox.

Maar wacht even ik heb nog een vraag voor je. Je zal vast met een reden deze 10 tips aangevraagd hebben. Misschien ben jij op het pad van persoonlijke ontwikkeling beland. Of ben je nog zoekende in hoe jij meer rust en vertrouwen in jezelf krijgt.

Dat herken ik. Zo is het voor mij ook ooit begonnen. Toen ik mij persoonlijk en spiritueel ging ontwikkelen voelde ik me best alleen. Ik kon er met bijna niemand over praten. Of ik praatte er met iemand over maar dan vonden ze me maar raar. Ik kreeg nooit echt het gevoel alsof ze me echt begrepen.

Je bent welkom!

Dit is precies de reden waarom ik een gratis community ben gestart. Een laagdrempelige manier om in contact te komen met gelijkgestemden. Een fijne groep vrouwen die zich ook persoonlijk en spiritueel ontwikkelen. Sommige vrouwen staan aan het begin en anderen hebben al ervaring op gedaan. Maar allemaal zijn we opzoek en willen we ons hart volgen.

En jij bent van harte welkom om je daarbij aan te sluiten. Het is gratis en het enige wat je nodig hebt is een facebook account.