Stap uit de dagelijkse sleur en omarm de stralende energie van de zomer!

Met de zomervakantie om de hoek en de zon die steeds krachtiger schijnt, is het jouw moment om te stralen.

Voel je de positieve vibes van het voorjaar vervagen? Je bent niet alleen. Maar vrees niet, want met de zomervakantie in zicht is dit het perfecte moment om grip te krijgen op je hoogsensitiviteit en een zomer vol rust en plezier te ervaren.

Je blijft vermoeid en het er lijkt niet veel te zijn veranderd.

Ontdek  hoe jij positief kunt blijven op de momenten dat het zonnetje even niet meer schijnt.

Doe mee met  de 3-daagse Journey to Joy Challenge voor hoogsensitieve vrouwen!

Sta jij op het punt om het vanaf nu volledig anders te doen?

Ben je er klaar mee om altijd op de laatste plaats te komen?

Maak je klaar voor een boost die jou gaat helpen om binnen no-time weer in balans te komen.

Journey to joy is speciaal voor vrouwen die mede door hun hoogsensitiviteit het moeilijk vinden om weer terug in balans komen en te blijven.

 

 

Herken je het volgende?

 • Voel je je soms overweldigd door twijfel en onzekerheid?
 • Je voelt en ziet zoveel dat je het lastig vindt hiermee om te gaan.
 • Je weet dat je je eigen saboteur bent, maar toch blijf je ermee doorgaan.

Ontdek krachtige methoden om deze negatieve gedachten te transformeren naar zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Zeg vaarwel tegen de nadelen van hoogsensitiviteit. Ontdek hoe je jouw sensitiviteit kunt omarmen als een kracht in plaats van het als een last te ervaren.

Laat negatieve gedachten niet langer jouw dagen beheersen. Ontdek effectieve technieken om je te bevrijden van belemmerende gedachten en creëer ruimte voor positiviteit.

Journey to Joy biedt praktische tools om je door elke lastige periode van het leven te leiden, zodat je zelf de regie krijgt over je leven.

Laat je niet meer leiden door angst en negatieve emoties. Kom er achter hoe je de harmonie en balans terug krijgt voor jezelf en je omgeving.

Raak gemotiveerd en geïnspireerd om weer voor jezelf te kiezen en stappen te zetten richting een toekomst waar jij plezier uit haalt!

Wat is het doel van deze challenge:

 • Ontdek de kern van wie je bent en omarm jouw unieke kwaliteiten als hoogsensitieve vrouw.
 • Helderheid over de toekomst. Zodat je een duidelijk beeld krijgt van waar je naartoe wilt en welke stappen je moet nemen om daar te komen.
 • Laat je inspireren door verhalen en inzichten die je zullen aansporen om je volledige potentieel te benutten.
 • Leer hoe je zelf tot concrete actiestappen kunt komen waardoor je ook echt je doel gaat bereiken.
 • Je verandert je zelfbeeld en ontwikkelt een positieve mindset.
 • Ervaar krachtige oefeningen die je zelfvertrouwen zullen versterken en je zullen helpen obstakels te overwinnen.
 • Ontdek hoe je met gemak keuzes en grenzen stelt, omdat jij precies weet wat je wilt.
 • Maak bewuste keuzes die jouw leven vullen met joy.

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je hoogsensitiviteit. Waardoor jij precies weet wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen.

Waarom nu starten met de challenge? 

Een frisse start voor de zomer: Begin met een schone lei. Een opgeruimd hoofd zorgt voor meer rust en energie.

Je hoeft het niet meer alleen te doen. Kom in contact met gelijkgestemden. Ontmoet andere inspirerende vrouwen die net als jij streven naar persoonlijke groei en een vreugdevol leven.

Ervaar gelijk de voordelen van de challenge, met direct toepasbare tools en oefeningen die je leven positief zullen beïnvloeden.

Ontdek hoe je meer voldoening en plezier kunt ervaren in elk aspect van je leven, waardoor je elke dag positiever in het leven staat.

Begin de zomer stralend en vol goede moed. Laat een onrustige periode achter je en kies voor vernieuwde energie en rust, klaar om grip te krijgen op je hoogsensitiviteit.

Je gaat daadwerkelijk stappen zetten voor een nieuw begin. Neem de leiding over je leven en zet concrete stappen in de richting van jouw dromen en doelen. De "Journey to Joy" challenge geeft je de tools om actie te ondernemen.

Wacht niet langer. Start nu met de "Journey to Joy" en ontdek de kracht van jouw hoogsensitiviteit!

 
 

 Wat ga je doen tijdens deze challenge?

Er zijn 3 dagelijkse online live momenten. Begin elke ochtend met een verfrissend live moment van ongeveer 30 minuten. Ik sta voor je klaar om je dag positief te starten en je te begeleiden in de uitdagingen die voor je liggen. Kan je er niet bij zijn? Geen zorgen! Alle sessies worden opgenomen, zodat je ze op je eigen tempo kunt bekijken.

Persoonlijke begeleiding gedurende de 3 dagen ben ik volledig beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en met je mee te denken bij elke uitdaging die je tegenkomt. Je staat er niet alleen voor; ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar joy.

Ontvang krachtige tools en doe mee aan praktische oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze helpen je naar meer zelfkennis, zelfvertrouwen en vreugde.

Online community met gelijkgestemden. Sluit je aan bij onze online community, waar je in contact kunt komen met andere hoogsensitieve vrouwen die ook meedoen aan Journey for Joy. Deel ervaringen, krijg ondersteuning en bouw blijvende connecties op met vrouwen die begrijpen wat jij doormaakt.

Dit is niet zomaar een challenge; het is een unieke kans om als hoogsensitieve vrouw te groeien en je sensitiviteit te omarmen. Meld je vandaag nog aan en ontdek de kracht van deze 3-daagse speciaal voor jou als hoogsensitieve vrouw.

Laat de zomer niet alleen een tijd van warmte en ontspanning zijn, laat het ook voor jou een nieuwe start zijn.