Intuïtief kaartleggen.

Zoek jij naar antwoorden op je levensvragen? Dan is het interessant om je te verdiepen in tarot of orakelkaarten. Het is een mooie manier om meer inzicht te krijgen in je vraagstukken. Om net die bevestiging te krijgen of om je dat zetje te geven.

Door je intuïtie te gebruiken kom je er achter dat de kaarten altijd een antwoord voor je hebben.

Je intuïtie is niet alleen handig om de kaarten te lezen, maar het is je wegwijzer voor alles wat je doet. Ontwikkel je intuïtie en leer erop vertrouwen. Wanneer jij leert vertrouwen op je intuïtie dan wijst het je altijd de weg.

Om de kaarten intuïtief te kunnen gebruiken is het belangrijk dat je leert luisteren naar je gevoel. Wanneer je dit ontwikkelt dan kun je de kaarten voor jezelf gebruiken, zodat je je antwoorden altijd bij de hand hebt.

Voor wie is het? 

Deze live dag is voor jou als:

 • Je je intuïtie wilt ontwikkelen.
 • Geïnteresseerd bent in tarot en orakelkaarten.
 • Als jij de kaarten wil gebruiken en wilt integreren in je dagelijks leven.
 • Je een manier zoekt om snel antwoorden te krijgen.
 • Jij je een moment voor jezelf gunt.
 • Je geïnteresseerd bent in spiritualiteit.
 • Je hoogsensitief bent en in contact wilt komen met gelijkgestemden.

 

Deze dag organiseer deze dag speciaal voor hoogsensitieve vrouwen die geïnteresseerd zijn in

spiritualiteit, de kaarten en hun intuïtie willen ontwikkelen.

"De reden dat ik Intuïtief Kaartleggen bij Kristel ging doen is omdat ik merkte dat ik veel in mijn hoofd zat. Door Kristel ben ik in aanraking gekomen met de kaarten en heb een aantal keer een kaartreading bij haar gehad. Dit was telkens een fijne ervaring en gaf mij helderheid waardoor ik weer verder kon. Ik wilde graag meer weten over het kaartleggen en het werd hoog tijd om eens echt naar mijn intuïtie te gaan luisteren.

Het werd een hele fijne dag, met een fijne groep vrouwen. Iedereen kon zichzelf zijn en Kristel straalt zoveel rust uit. Haar uitleg is heel duidelijk en door de oefeningen die je doet, breng je de theorie meteen in de praktijk. Je leert tijdens elke opdracht naar je intuïtie te luisteren, dit levert je veel inzichten en helderheid op. Kristel leert je om de kaarten echt op jouw manier te interpreteren, door te vertrouwen op je gevoel en door echt goed naar de kaart te kijken. Ze neemt ook alle tijd voor je vragen en luistert naar je zonder enig oordeel. Kristel geeft je het vertrouwen om te geloven in jezelf.

 

Wil je beter en meer naar je intuïtie luisteren en ben je geïnteresseerd in kaartleggen en hoe de kaarten je kunnen leiden en ondersteunen, dan is deze dag echt een aanrader en bovendien een heel fijn cadeau aan jezelf!'

- Nadine -

Waarom intuïtief kaartleggen?

De laatste live dag van intuïtief kaartleggen was een succes! De sfeer was goed. Ik heb ze mijn manier van kaartleggen geleerd en gezien hoe zij die nu zelf kunnen toepassen.

Het was niet alleen maar kaartleggen. Maar ook meer vertrouwen op je intuïtie. Hoe doe je dat? En hoe pas je dat toe in het dagelijks leven? Dit kwam allemaal aanbod.

Ik gun iedereen deze mooie tools. De wegwijzer (je intuïtie) voor de rest van je leven. En de kaarten als hulpmiddel om nog meer te vertrouwen op je gevoel.

Iedereen vond het een succes daarom komt er een nieuwe intuïtief kaartleggen. 

Waarom voor hooggevoelige vrouwen?

Soms wil je als hoogsensitieve vrouw iets doen met je gevoeligheid. Je hebt extra antennes en voelt situaties haarfijn aan. Alleen je wilt dit ook voor jezelf inzetten. Zodat het jezelf kan helpen i.p.v. alleen de mensen in je omgeving.

Dit kun je doen door je intuïtie beter te ontwikkelen. Leer welke gevoelens van jou zijn of van de ander. Zijn het je gedachten of is het een echte ingeving?

Hoe fijn zou het zijn om bij jezelf te rade te gaan voor wat je zou moeten doen? Je intuïtie is er, het is alleen een kwestie van er naar luisteren.

De kaarten zijn jouw hou vast. Zij gaan je helpen om je intuïtie steeds beter te herkennen. Zodat je steeds meer leert vertrouwen op je gevoel.

 

 

Waarvoor helpt het?

 • Innerlijke rust.
 • Gedachten stop zetten en uit je hoofd gaan.
 • Vertrouwen op jezelf.
 • Meer zelfvertrouwen.
 • Mindfulness.
 • Positieve gedachten.
 • Jezelf zijn.
 • Je kunt positieve intenties zetten.
 • Er ontstaat zekerheid in situaties.

Waarom intuïtief kaartleggen?

Je kunt natuurlijk in de wereld van tarot duiken. Daarin ga je merken dat er een verhaallijn in de kaarten zit en die verhaallijn helpt jou tot nieuwe inzichten.

Alleen geloof ik dat jij alle antwoorden al in je hebt. Wanneer jij kunt vertrouwen op je gevoel dan zijn de kaarten een spiegel voor je. En die spiegels zijn jouw antwoorden. Daar heb je niet perse een verhaallijn voor nodig. Je hebt daar je intuïtie voor nodig. Het vertrouwen dat alles maar dan ook alles wat jij via jouw intuïtie binnen krijgt klopt. Want het zijn jouw inzichten en daardoor jouw waarheid.

Hoe fantastisch is het dat jij deze tool altijd bij je kunt hebben. Een ontwikkelde intuïtie waaraan jij al je vragen kunt stellen met de kaarten als hulpmiddel.

Je hebt misschien het idee dat kaartreadings zweverig zijn. Het beeld van een waarzegster op de kermis. Die voor een paar euro je toekomst voorspeld.

Tijdens deze cursus ga je ervaren dat het niet zweverig is en dat het zelfs iets is waarbij je met beide benen op de grond moet staan.

Het is heel simpel. Jij hebt een vraag of probleem. Of er is een situatie gaande waar je geen invloed op hebt maar die wel veel met je doet. Of je staat voor een bepaalde keuze en je hebt zoveel twijfels dat je daardoor maar niet kiest. Wat het probleem ook is, welke vraag je ook hebt wanneer jij je intuïtie gebruikt en de kaarten dan heb jij een mega tool in handen.

Leer vertrouwen op je intuïtie. Ontdek dat wat jij weet of binnen krijgt dat dat waar is. En gebruik de kaarten als leidraad. Gebruik de kaarten om meer verdieping te krijgen. En ontdek dat de kaarten je waardevolle antwoorden spiegelen. Antwoorden die jij allemaal in je hebt.

Wanneer deze 2 waardevolle tools met elkaar gecombineerd worden dan heb jij de oplossing in handen!

 

Wat gaan we doen?

 • Je ontdekt hoe jouw intuïtie werkt.
 • Je leert hoe en waarom je op je intuïtie kunt vertrouwen.
 • Je leert wat tarot en orakel kaarten zijn.
 • Je leert verschillende manieren om de kaarten te integreren in je dagelijkse leven.
 • We gaan oefeningen doen waarbij jij voelt hoe hoe jou intuïtie tegen jou spreekt.
 • Je gaat kaarten voor jezelf leggen.
 • Je kunt ervaringen lezen en delen. 

 

Deze dag is ook een mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Andere (hoogsensitieve) vrouwen die ook geïnteresseerd zijn in het spirituele en de kaarten. Vrouwen die hun gevoeligheid als kracht willen inzetten.

 

Voor wie?

Deze dag is voor (hoogsensitieve) vrouwen. Je hoeft niet perse hoogsensitief te zijn. Gevoeligheid kan je wel helpen om dichter bij jezelf te blijven. Ben je niet hoogsensitief dan is dat geen probleem. Wel is het fijn wanneer je openstaat voor het spirituele en het onbewuste wat niet gezien kan worden. Door je hiervoor open te stellen zorgt dat ervoor dat je sneller kunt vertrouwen op je intuïtie en daardoor het optimale uit deze dag kunt halen. En er zelf mee aan de slag kunt.

Want dat is uiteindelijk wat er mogelijk is na deze inspirerende dag. Jij kunt voor jezelf de kaarten leggen en ze intuïtief lezen zodat ze je verder helpen met al je levensvragen.

Wanneer en hoe?

Data's: 26 Maart of 15 april.

Start: 10.00 tot 17.00 uur

Incl. koffie, thee en lunch

Locatie: Assen 

Investering: €147 (incl. btw) + gratis kaartendeck naar keuze.