Yes, de vakantie is aangebroken. Tijd voor rust! Of toch niet?

Herken je dit?

  • Je vindt het lastig om tijd voor jezelf vrij te maken.
  • Je wilt wel iets voor jezelf doen maar je hebt geen idee wat?
  • Je hebt vakantie maar eigenlijk geen energie om iets te ondernemen.
  • Je voelt je alleen want je voelt je onbegrepen.
.

DOE DAN MEE MET DE ZOMERREADING LIVE DAG.

Dan is dit het moment om:

  • Om even uit de dagelijkse sleur te komen.
  • Echt iets voor jezelf te doen.
  • Weer meer energie te krijgen.
  • Om in contact te komen met andere hoogsensitieve vrouwen.

Wat gaan we doen?

De middag staat in het teken van een kaartreadings. We komen met een kleine groep vrouwen samen (max. 4 pers.) op een prachtige locatie in Gasselte. Jullie krijgen allemaal een persoonlijke kaartreading.

We beginnen met een ontspannende meditatie zodat je even kunt landen. En weer helemaal in het hier en nu komt. Daarna schud en leg ik de kaarten onder het genot van een uitgebreide high tea.

Wanneer & waar

31 augustus

Start 13.30 uur tot +/- 17.00 uur.

Locatie: Gasselte

85 euro

Wat anderen zeggen over de kaartreadings:

De kaartreading kwam op het juiste moment op mijn pad. Een kippenvel moment met tranen, omdat dit precies vertelde waar ik sta. Ik viel me geïnspireerd en gemotiveerd om stappen te zetten om de koers van mijn hart te volgen.

FLEUR

Het was het zetje wat ik nodig had om het duidelijker voor mijzelf te krijgen, om meer contact te krijgen en mij beter te voelen. Ik zou het anderen aanraden. Het geeft handvaten waar je wellicht al langer tijd naar opzoek bent. Ik vond het erg leuk, gezellig en heeft mij inzichten gegeven wat te doen. Na de reading hebben wij er nog over gepraat en kwamen er leuke gesprekken, inzichten en leer je elkaar nog beter kennen.

ELINE

Ik heb een kaartreading mogen ontvangen die me op een positieve manier heeft wakker geschud. Een fijne uitleg en ruimte om vragen te stellen. Ik ben blij met de eerlijke en oprechte manier waarop zij een legging doet. Betrouwbaar en veilig.

NELLEKE